Κουρτίνες Θεσσαλονίκη

Οίκος ραφής κουρτινών

Οίκος ραφής κουρτινών Mara Papado

Ο οίκος ραφής κουρτινών MaraPapado είναι οικογενειακή επιχείρηση και ασχολείται αποκλειστικά με την καλλιτεχνική ραφή των κουρτινών.

Ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μακεδονίας 49 (περιοχή Μπότσαρη).
Δημιουργούμε για σας ότι καλύτερο από πλευράς σχεδίων, κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Εφαρμόζουμε σε κάθε σας χώρο νέα σχέδια και ραφές, ανάλογα με τον περιβάλλοντα χώρο. Δεν επαναλαμβάνουμε ποτέ τα ίδια σχέδια (εκτός αν μας το ζητήσετε εσείς). Οι εφαρμογές (σχέδια) που επαναλαμβάνονται, ράβονται φθηνότερα γιατί πλέον θεωρούνται-τουλάχιστον από εμάς-φασόν. Φανταστείτε κάτι περίεργο-πρωτότυπο και καλέστε μας να το υλοποιήσουμε μαζί με κάθε ευφάνταστη λεπτομέρεια. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό των πελατών μας για να δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια και λύση.

Μη σας τρομάζει η επωνυμία «Οίκος ραφής κουρτινών». Είμαστε οι φθηνότεροι σε όλη την Ελληνική αγορά, σε σχέση με το αποτέλεσμα της δουλειάς που παρουσιάζουμε.

Γενικές Πληροφορίες
Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε στην Ελλάδα το μηχανισμό Ρόμαν (πακέτο)και τη ραφή του. Τη ραφή Κλάπα, τις φαρδιές τρέσες, την Αμερικάνικη ραφή, τα σκληρά Θερμοκολλητικά, τις σταθερές ραφές, τα Τρουκς, τα Λαμπρικέν, τις Μετώπες. Τα κλασικά σχέδια και τα ντουμπλαρισμένα ριντό με μουλτόν. Τις ελεύθερες κατασκευές, το μηχανισμό Super fine, τα Πάνελ και πολλά-πολλά άλλα. Σκοπός μας ήταν και παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η αναβάθμιση της τέχνης μας. Σας προσφέρουμε πάντοτε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά από σχέδια και μηχανισμούς ανάρτησης κουρτινών. Πιστεύουμε ότι η πολυετής πείρα και οι γνώσεις μας στο αντικείμενο, μας επιτρέπουν να διαμορφώσουμε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας προσφέρουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα, πέρα από κάθε φαντασία. Ο όρος κουρτίνα έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά όρια ενός υφάσματος που κρέμεται από …κάπου, απλώς για να κρύβει το φως του ήλιου. Έχει γίνει κόσμημα και στολίδι στο χώρο που ζείτε ή εργάζεσθε. Οι προβληματισμοί και η αναζήτησή σας, αποτελούν έμπνευση και δημιουργία για μας. Κάθε απορία σας, μετατρέπεται σε ένα καινούριο σχέδιο ή μια νέα κατασκευή, ραμμένη αποκλειστικά μόνο για σας και τον προσωπικό σας χώρο. Ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας.Ο οίκος ραφής κουρτινών Mara Papado προμηθεύει και τοποθετεί στους πελάτες του διάφορους (όλων των τύπων)μηχανισμούς ανάρτησης κουρτινών. Οι μηχανισμοί είναι αυστηρά επιλεγμένοι προς το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι φτηνοί , αλλά οι κατάλληλοι για την εργασία που αναλαμβάνουμε. Επιλέγουμε για σας ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά από πλευράς αντοχής και ποιότητας. Σε μηχανισμούς που δεν επιλέχθηκαν από εμάς αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη εσείς. Τροποποιούμε όλους τους υπάρχοντες μηχανισμούς και προσαρμόζουμε κάθε περίεργο και πρωτότυπο σχέδιο κουρτίνας σ’ αυτούς.

Διαθέτουμε τα τελειότερα υλικά ραφής κουρτινών που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Έτσι καταφέρνουμε να κάνουμε το τέλειο, τελειότερο. Εμπιστευθείτε τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο είδος που λέγεται κουρτίνα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος προβληματισμού και ανησυχίας. Αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την επιλογή των υφασμάτων, την τοποθέτηση των σιδηροδρόμων, μέχρι τη ραφή και τοποθέτηση των κουρτινών σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας εμπιστευθείτε να διακοσμήσουμε το χώρο σας, με ότι πιο σύγχρονο-από πλευράς κουρτίνας, κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.
Οι συλλογές και η απίστευτη σε αριθμό γκάμα σχεδίων της Mara Papado, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όποιο σχέδιο και στυλ κουρτίνας επιθυμείτε για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο και γενικά όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Ράψτε τους χώρους σας σε κλασικό (είναι στη μόδα), μοντέρνο, ακόμη και Rock ή Ethnic στυλ, επιλέγοντας τα αντίστοιχα υφάσματα και χρώματα από καταστήματα πώλησης κουρτινών της αρεσκείας σας ή από καταστήματα που συνεργαζόμαστε και μπορείτε να πετύχετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνοπτικά η βιοτεχνία ραφής κουρτινών Mara Papado σας παρέχει:
1. Ακριβή μέτρηση του χώρου σας (δωρεάν).

2. Σιδηροδρόμους όλων των τύπων.

3. Τοποθέτηση μηχανισμών.

4. Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών.

5. Επιλογή υφασμάτων από κατάστημα της αρεσκείας σας ή από τα συνεργαζόμενα καταστήματά μας (δωρεάν).

6. Μέτρηση και επιλογή σχεδίων (δωρεάν).

7. Προτάσεις, ιδέες και λύσεις (δωρεάν).

8. Μετατροπή, ραφή και επανατοποθέτηση των παλαιών κουρτινών σας σε άλλο χώρο (ισχύει μόνον για κουρτίνες που έχουμε ράψει εμείς).
9. Πλύσιμο και επανατοποθέτηση κουρτινών (ισχύει μόνον για κουρτίνες που έχουμε ράψει εμείς).

10. Service σιδηροδρόμων και κουρτινών (όποτε χρειαστεί).

11. Συμβουλές για πλύσιμο και επανατοποθέτηση (δωρεάν).

12. Άριστη συνεργασία με τον Διακοσμητή-τρια σας.

13. Είμαστε πάντοτε κοντά στο πλευρό των πελατών μας όποτε μας χρειαστούν.

14. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας τηλεφωνήσετε, να σας επισκεφθούμε υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2310 850409, 2313 013033, Κιν. 6945 725086 και κλείστε ένα ραντεβού να σας επισκεφθούμε.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Μακεδονίας 49 Θεσσαλονίκη

GPS:

40.60860479999999, 22.959245699999997

Telephone:
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση